ΔΙΚΤΥΟ

Σκοπός μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας, όπου και αν βρίσκεται το σπίτι ή η επιχείρηση σας. Έτσι, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την δραστηριότητα μας, παράλληλα με το δίκτυο του στρατηγικού μας συνεργάτη, της μεγαλύτερης real estate εταιρίας στον κόσμο, της Keller Williams, η οποία ήρθε να αποκτήσει και την Ελληνική αγορά.

Με πυρήνα το γραφείο της Θεσσαλονίκης , δημιουργήθηκε και οργανώθηκε η αυτόνομη δομή της Plan B Network , η οποία αναλαμβάνει τον κεντρικό συντονισμό, οργάνωση, εποπτεία, έλεγχο ποιότητας και υποστήριξη όλων των γραφείων που αναπτύσσονται προοδευτικά. Όλοι μας οι συνεργάτες, απολαμβάνουν τη σχετική εκπαίδευση και καθημερινή καθοδήγηση, προνομιακές τιμές στην επιλογή υλικών από επιλεγμένους και δοκιμασμένους προμηθευτές, υποστήριξη στη διαχείριση συνθετών έργων και μοιράζονται μεταξύ τους καλές πρακτικές και εμπειρίες, τεχνογνωσία, κανόνες ή ακόμα και πόρους για την καλύτερη υλοποίηση των έργων και την εξυπηρέτηση των πελατών μας .

Όλοι μας οι εκπρόσωποι, τηρούν τις ίδιες διαδικασίες , αναπτύσσονται με το ίδιο οργανόγραμμα και φροντίζουν να παρέχουν το ίδιο επίπεδο ποιότητας στην υλοποίηση των έργων. Τόσο οι ίδιοι, όσο και οι πελάτες μας αντιλαμβάνονται σύντομα την υπεραξία της συνεργασίας με την Plan B Network η οποία μεταφράζεται σε ποιότητα, ταχύτητα και οικονομικό όφελος .

Εκτός από το κεντρικό μας γραφείο στη Θεσσαλονίκη, οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεση σας σε Αθήνα, Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα, ενώ σύντομα θα προστεθούν στην ομάδα μας και άλλες περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για πιο άμεση ενημέρωση, ή ακόμα και για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να σας εξυπηρετήσουμε από κάποιο υφιστάμενο γραφείο .

Είσαι μηχανικός ή κατασκευαστής και θέλεις να ενταχθείς στην ομάδα μας;
Ίσως υπάρχει μια ευκαιρία συνεργασίας !